Pump, Svett och Diabetes

Formsvacka...

?Både mentalt och fysiskt faktiskt. Sprang Lidingö Ultra härom helgen. Det var nice. 5.38 tog det att springa de där fem milen. Trevligt sällskap hade jag också :) Pratade med många medlöpare längs med vägen och det är något som gör ultralöpning så himla roligt. Har man det lite tungt kan man prata med någon en stund så känns det bättre och man får nya krafter.

Det jag tar med mig från själva loppet är att knät som strulat håller för fem mil så nu fortsätter träningen mot Ultravasan 90.

Tog det lugnt några dagar, men bestämde mig i fredags för att ta en vända hemma i Österby, dumt. Kroppen sa nej och sen blev jag sjuk. Jag kanske hade blivit sjuk ändå, men kroppen hade nog behövt lite mer vila. Får ta med mig det till nästa långlopp.

Fick för ett tag sedan ett erbjudande om jobb i Qatar. Vi ville verkligen flytta, men av olika anledningar blev beslutet att vi är kvar i Sverige. Rent mentalt känns det tungt. Behövde att något nytt skulle hända och nu är det som att det jag kan komma på känns grått, trist och pyttigt. Det är svårt att peppa upp.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.