Kvinnersta Backyard Ultra, Örebro

 1. Välkommen till Kvinnersta Backyard Ultra. En rolig och social ultratävling där starten går varje heltimme. Ett banvarv löpes om 6706 m varje heltimme så många timmar/varv som deltagaren själv vill. Tävlingen pågår så länge någon är kvar i tävlingen. Således är alla som klarat varvet fortfarande i delad ledning.


  Kvinnersta Backyard Ultra är förutom att det är en fristående tävling även den fjärde och sista deltävlingen i den Svenska Cupen i Backyard Ultra om totalt fyra deltävlingar spridda över fyra årstider. Två tävlingar går i Säfsen och två går i Örebro, dock på olika banor.


  Både i cupen och i de fristående deltävlingarna finns det priser. I de fristående deltävlingarna får alla pris och även en fin del av en medalj. Fyra delar bygger hela cupens medalj.


  Starten i Kvinnersta Backyard Ultra går kl 10.00 lördagen den 5/10 och banvarvet har underlaget fina stigar och grusvägar. Tänker man löpa många varv kommer pannlampa att behövas.

  Tävlingscentrum är vid Kvinnerstagymnasiets gymnastiksal, Örebro. Vätske- och energibord finns och det är ok att få support eller ha med eget.


  Mer info finns på fb och även hemsidor

  www.svenskacupenibackyardultra.se

  www.if114sport.se


  Välkommen!

 2. Löpning
 3. Tidslopp
 4. 5 oktober 2019
 5. IF114sport
 6. www.svenskacupenibackyardultra...
 7. 100% ospecificerat
 8. Kvinnersta, Örebro, Örebro, Sverige
 9. Ola Nordahl, Frövi
 10. Totalt har 3 medlemmar Kvinnersta Backyard Ultra, Örebro under sina planerade tävlingar.

Planerat deltagande

  Namn   Totalt 2019  September
1. Camilla Lundberg 504 h 19 min 32 h 49 min
2. Fredrik Widfeldt 208 h 56 min 7 h 07 min