Fontinmaran 2019

 1. Vi vill inspirera till rörelseglädje!

  Vi vet att man, med rätt fart och sällskap, kan ta sig långt till fots och samtidigt ha roligt tillsammans. Det här vill vi att fler ska få uppleva.

  Vi erbjuder därför ett lopp där du startar, vilar, fikar, springer, joggar, går och slutligen ”går i mål” när du själv vill. Det finns inga krav, men stora möjligheter, att springa långt. Kanske ett helt maraton?

  Hur långt springer man?
  Det är faktiskt valbart! Banan är en flervarvsbana på 1,4 km-sträckningen runt Mossen. Springer man 30 varv så blir distansen 42 km – ett Maraton! Vill du springa kortare, eller längre, så kan du göra det!

  Vad kostar det?
  Du betalar 10:- per varv (eller mer) vilket oavkortat går till Barncancerfonden Västra. Detta är en ideell förening som drivs av personer med erfarenhet av barncancer och som ger stöd till drabbade både under och efter sjukdomstiden. Man betalar med Swish till nummer 900 6602 efter avslutad tävling. Kanske hittar du någon som vill sponsra ditt deltagande?

  Anmälan sker på plats.

  Vid Kotten kommer vi erbjuda vätska bl.a. från Vitamin Well, bullar och bananer från Maxi Kungälv och här finns även möjlighet att fylla på depåerna med fika på Kottens Café. Alla deltagare får möjlighet att använda utrymmena i Kotten gratis under dagen, för kläder eller dusch.

  Välkommen att springa tillsammans med oss!

 2. Löpning
 3. Tidslopp
 4. 23 mars 2019
 5. Kungälvslöparna - Kongahälla AIK
 6. www.facebook.com/events/580965...
 7. 100% grus
 8. Kungälv, Västra Götaland, Sverige
 9. Gustav Algestrand, Göteborg
 10. Totalt har 1 medlemmar registrerat resultat för Fontinmaran 2019.