Löpband utan MP3-spelare

Minsta motståndets lag. Det är det som gäller just nu. Och idag höll dagens planerade löppass på att inte bli av på grund av… min MP3-spelare. Som om den skulle vara en livsnödvändighet för att kunna springa?!!

För 1,5 år sedan gick jag över från PC till Mac. Min MP3-spelare har alltid varit knepig och för att få musiken till att lägga sig i de mappar som jag vill ha dem måste jag döpa om alla albumnamn. Något som aldrig var ett problem i min PC, men som har visat sig vara ett stort problem i min Mac. Med resultatet att inte enda låt har bytts ut på 1,5 år. Fatta va tråkigt det är! I alla fall, innan löppasset idag satt jag och strulade med ett tillägggsprogram som förhoppningsvis skulle lösa mina namn/mapproblem. Och helt plötsligt låser sig MP3-spelare. Fan! Att springa på löpband (som ju var dagens plan) utan att ha musik i örnen är INTE kul! I alla fall så löste min kära make låsningsproblemet (vad skulle jag ta mig till utan honom?!!) men några nya låtar har jag fortfarande inte lyckats få in…

Åkte i alla fall till gymmet. Och trots att det var söndag eftermiddag var det tjockt med bilar på parkeringen. Jag fattar inte hur man kan ha ett gym med så lite parkeringsmöjligheter – enormt frustrerande! Jag lyckades i alla fall hitta en plats att ställa bilen på, och gick sen in och upp till löpbanden. Och där var det givetvis kö. Där någonstans började jag fundera på det idiotiska i mitt val att springa inomhus på ett löpband fast det varken regnade, haglade, snöade eller var glashalt ute. Men då kändes det lite sent att ändra mig. Jag var ju liksom redan där. Väl uppe på löpbandet kände jag hur den lilla motivationen jag hade snabbt ebbade ut – fasen va tråkigt! Men efter tre kilometer vände det faktiskt, och i slutändan fick jag till ett riktigt bra 5-km pass.

Men nästa löppass blir utomhus!


2 kommentarer till inlägget

1973 • Göteborg
#1
4 februari 2013 - 13:33
Om du ändå åker bil till gymmet, åk till Sportlife (Nordic Wellness) i Majorna. Mycket folk på vardagkvällar, men har aldrig varit med om att det är kö till löpbanden. Parkerar gör du i p-huset vid ICA i Hängmattan. Och denna delen av Majorna ligger på "rätt sida" tullarna! ;-)
1978 • Lindome
#2
4 februari 2013 - 13:41
Ja, det hade jag kunnat göra.
Ännu mera korkat var att jag inte gick upp till den lilla NW har på Axel Dahlströms torg (typ 800m bort). Var väl så inställd på att jag skulle köra pass (som jag avbokat några timmar innan eftersom jag inte kände för Body Balance) så jag åkte till Frölunda av bara farten :-/

Har du förresten tränat något på den NW som ligger i Lindome? Vi flyttar ju snart dit. Tänkte träna där när jag ska springa löpband (nära och bra) och sen blir det Kållered eller Kungsbacka när jag ska på pass.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.