Sugen på ny teknik

Min gamla trotjänare garmin Forerunner 405 har snart gjort sitt. Inte för att den är trasig, utan mer att jag vill ha lite ny teknik på armen. Det känns som Garmin´s 610 är den som ligger närmast det jag är ute efter. Den har allt!  Jag har varit jättenöjd med 405:an så Garmin pulsklocka måste det bli. Snart, snart klickar jag på beställ-knappen. Alltid kul med ny teknik…

Avancerad pulsklocka med tålig pekskärm och uppladdningsbart lithiumbatteri. Klockan visar exakt avstånd, takt, GPS-position, puls, kalorier och tid. Den har även vibrationsvarningar, som kan anpassas för tid, avstånd, kalorier, puls och takt. Virtual Racer och Virtual Partner är funktioner som gör att man kan tävla mot sig själv eller utmana andra via Garmin Connect. Training Effect-funktionen hjälper till att göra träningen mer effektiv genom att syreupptagningsförmågan analyseras. Klockan är också försedd med anpassningsbara pulszoner och kan överföra träningsdata trådlöst. Vattentät enligt standard IPX7 (1 m djup under 30 min).  Pulsband medföljer.

GARMIN FR 610 HRM
Pulsklockor/GARMIN FR 610 HRM från stadium.se

1 kommentarer till inlägget

1971 • Ystad
#1
2 april 2013 - 18:02
Jag har en FR610 och är nöjd med den. Men innan du klickar på beställ-knappen, Stadium i all ära, så finns möjligheten för dig att spara in en femhundring som du kan spendera på annat.
http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=GARMINFORERUNNER610HR
http://www.webhallen.com/se-sv/hemelektronik/156896-garmin_forerunner_610_hrm
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.