Mer positiv update!

Jag vågar nästan komma med riktigt bra nyheter också. Det verkar som att det ”bara” var en inflammation i foten!

Läkaren gav mig ju inflammationshämmande piller och sa att om det är en inflammation så borde jag känna skillnad inom ett par dagar.

I tisdags linkade jag hem på kryckorna och kunde inte stödja på foten. I onsdag gick jag med kryckorna och hade rejält ont. På torsdagen gick jag med ena kryckan och kunde stödja rätt bra. Bara vid snevrid, och upp och nerför gjorde det ont.  På fredagen gick jag också med ena kryckan men kände endast av foten i uppförsbacke och ner för trappor!

På lördagen kände jag typ ingenting! Jag gick lite utan krycka, det kändes ingenting! Fortfarande lite då jag gick i trappor och om jag trycker på vissa punkter på foten.

På söndagen kändes absolut ingenting när jag gick, trappor var inte heller något problem. Enda lilla smärta som kändes var när jag tryckte på utsidan av foten, liksom klämde ihop foten i övrigt absolut ingenting!

Igår måndag. Tryckt och klämt på foten. Ingen smärta! Något ömmande känsla kanske om jag verkligen känner efter men jag går helt obehindrat!!

 Hur galet skönt är inte det!!!!

Fortfarande inte ett ljud från Magnet Röntgen.  Jag ringde min läkare och frågade om det gick att påskynda, men han sa att han har skickat remissen och det tar den tid det tar. Han tycker att jag borde göra magnetröntgen ändå trots att jag är smärtfri nu, bara för att vara på den säkra sidan.

Men det känns  ju som jag inte behöver göra den!? Jag går ju obehindrat.

Undrar när jag vågar mig på att prova jogga lite ? Om det inte gör minsta ont när jag går, då borde det inte vara nån större skillnad att jogga några minuter lite försiktigt eller hur?

Bara testa lite ?

Jag är så sjukt sugen nu när solen skiner att ta på mig löpskorna och bara testa, bara lite...

Jag känner mig på betydligt bättre humör nu än jag gjorde förra veckan och det kanske inte är helt omöjligt att jag kan genomföra Stockholm marathon ändå!

Vad tror ni ? Ropar jag hej för tidigt ?

Jag går helt obehindrat och helt utan smärta, kan jag prova jogga lite försiktigt ?

3 kommentarer till inlägget

Charlotta Sahlström
1972 • Täby
#1
6 maj 2014 - 15:17
HURRAAAAA!!! Det var det bästa jag hört på länge Jossan...jag skulle ha provat springa runt huset bara. Testa på onsdag då har det gått en vecka sen du var hos läkaren:-) bara en sväng runt huset du bor.
1978 • Åkersberga
#2
6 maj 2014 - 15:39
Jaaa men eller hur!!! Jag är så glad just nu!
ja ikväll tänkte jag nog ta det lugnt,
första dygnet helt utan piller så vill att det ska gå helt ur kroppen först innan!
men ja imorgon blir det nog en liten rackare bara hemma på gården!
bara för att känna! Jag borde ju känna ganska snabbt om det är ok eller ej!!!
Kram o tack för peppa!
Charlotta Sahlström
1972 • Täby
#3
6 maj 2014 - 16:00
Jättekram tillbaka!!!

Visst är det jättehemskt och jobbigt i början när man blir skadad...man tror att man aldrig kommer kunna springa igen typ:-) Hurra en liten rackare imorgon får det bli! Ha ha! Jag håller tummarna.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.