Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Playitas julen 2014

Playitas var sig rätt likt, kass nätverk, bra instruktörer, hygglig mat (men i år hade vi ingen mat i boendet utan lagade själv och gick till restaurangerna i närheten), mycket träning, blåsigt - men så himla mycket grönare! Det kom visst en massa regn i november och backarna var därför gröna. Och det blommde i grushögarna. En annan, och viktigare skillnad för löpare, var Tommy. Tommy Backström från Götebrogsvarvet var på plats och körde längre morgonjogg och träningspass på eftermiddagarna. Det var bra, precis vad som saknades förra året.

Jag fick ihop i snitt 15,5 km löpning per dag under två veckor. Rätt bra. Hade inte Tommy varit där så hade jag sprungit mer, men mindre kvalitet och någon löpskolning hade det inte blivit. Tack Tommy!

Jag fick nog ihop i snitt två timmar annan träning per dag också vilket är grymt, simtekniken fick sig en putsning (egentligen tre) av duktiga instruktörer. Crossfit är för folk med överkropp kan man konstatera. Combat känns lite fånigt, och pilates är för hårdningar. 

Att jag dessutom sovit över 10 timmar per natt i genomsnitt gör det inte sämre. Det dåliga nätverket gör att man släpper taget om den förbannade telefonen och det är så skönt!

Strandbaren är ny och mycket trevlig. Den visar på en del av det som själva resorten saknar, den lokala charmen. Riktigt favorithak!

2014 slutade på 212 mil löpt, ett bra resultat i maj i Wings for life och ett okej maratonresultat i Istanbul i november. Men de finaste löparminnena från året är alla trevliga människor jag sprungit med. 2015 får allt bli ett 300-mila år. 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.