Cykla Vättern och äta glass

Vätternrundan 2015

… under 10 timmar. Det är målsättningen och att vara go och glad kexchoklad. Då jag är 31 år, sambo och ansvarig för två huliganbarn på 1 och 3 år så kommer det bli en härlig utmaning. Då tänker jag mest på min sambo.

Den 12-13 juni 2015, det är alltså då det är dags. Tanken är att benen ska få många mil i sig innan dess. Eftersom jag bor långt ner i vårt avlånga land, rättare sagt Blekinge, så hoppas jag på en kort om inte obefintlig vinter och en tidig vår, så säsongen på trainern blir så kort som möjligt.

Om förkylningarna och bacillerna stannar på dagis så hoppas jag kunna träna 3-4 ggr i veckan. Träningen är redan igång och satsningen inleddes i september då min nya pärla anländer. Pärlan en Focus Izalco Team SL 4.0 mitt tredje och ack så älskade barn tas om hand med otroligt mycket kärlek och sköts exceptionellt noga.

Mitt cykelintresse föddes i tonåren när jag njöt av de olika tourerna på tv, blev beroende av bergsetapper och de vackra vyerna. Av någon anledning så har dock mitt idrottsutövande bestått av bollar och återigen bollar. Tillslut, vid 30 års ålder så skaffar jag mig äntligen en racer och blir lika besatt som jag blev när jag såg det på tv.

Gör er en härlig vecka!

1 kommentarer till inlägget

Maria Svensson
1984 • Lund
#1
3 februari 2015 - 20:18
lycka till med målet på 10 timmar och lycka till med den svåraste utmaningen: att slippa dagisbacillerna! ;-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.