Det gick sådär

Ja, det gick ju ungefär som väntat med Skrylleloppet. Tiden blev 48,30 som väntat. Genomförandet blev dock annorlunda. Jag började i bra tempo och kände mig stark, allting flöt på bra och jag låg på cirka 4,20 per km. Förmodligen så gick det för fort för när det sedan blev dags för backarna så blev jag tvungen att gå. Jag brukar inte gå, speciellt inte under tävlingar. Det var i alla en bra genomkörare inför kommande utmaningar. Träningarna rullar på bra, och nu ska jag göra ett uppehåll med alkohol, och börja med rödbetsjuice så jag ser med tillförsikt fram emot Göteborgsvarvet. På lördag är det dock dags för 5km Lundaloppet. Återkommer med hur det gick på söndag.

3 kommentarer till inlägget

1972 • Lund
#1
4 maj 2015 - 10:22
Bra jobbat Mats. Det känns alltid lätt i början på Skryllemilen då det är mest utför där, lite förädiskt. Inte helt fel att gå i de brantaste backarna, lätt att tömma sig totalt om man tar i för mycket där. Lycka till på Lundaloppet och Göteborgsvarvet.
1971 • SVEDALA
#2
10 maj 2015 - 23:21
Tack Mattias, hur går det själv med din löpning?
1972 • Lund
#3
11 maj 2015 - 08:38
Det går bra med löpträningen och jag blir fortfarande bättre. Jag kör med öppna kort så du kan följa mig här på Jogg. Grattis till en bra tid på Lundaloppet.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.