Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
Cykla Vättern och äta glass

Inställt…

 

Första racet för i år var planerat till den 3 maj, Ihretrampen. Tanken var att det skulle bli 7 fina mil med min blivande vätternkompanjon. Vädret bjöd till med sol och nästan vindstilla så förutsättningarna var perfekta. Men tyvärr blev det inga kilometer alls på cykel, någon form av avla bihåleinflammation sa stopp, har aldrig haft problem med bihålorna i hela mitt liv. Ska jag vara ärlig så visste jag inte ens att jag hade några… men det har jag uppenbarligen.

Fick i alla fall en 10-dagars kur med antibiotika så nog pratat om det.

Nästa lopp är planerat till 10 maj, Kanonloppet. Tanken var 15 fina mil i soligt härligt väder. Men med tanke på den där medicinen så är det väl dumt att ge sig ut.

Positivt tänkande… det är ju en hel månad kvar tills loppet och när denna inflammation, med extremt dålig tajming är borta, så kommer det att susas fram många mil på de Blekingska vägarna igen.

Däcken ska bytas, cykeln ska putsas, växlarna smörjas och sen hoppas jag kunna vara redo att ta mig runt den där sjön på 10 timmar.

1 kommentarer till inlägget

1972 • Sjövik
#1
7 maj 2015 - 09:41
Ja så oerhört segt. Men som sagt en månad kvar att träna, frågan är bara hur länge man ska vänta för att vara säker på att skiten är ur kroppen och ändå hinna få lite form.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.