Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
Pias blogg

2015 var året...

... då jag ökade på min träningsdos med 80 % jämfört med året innan. Nu är jag uppe i drygt 330 h. Det roliga är att det inte var med flit, utan med glädje.

... då jag slogs mot olika småkrämpor här och där. Fortfarande måste jag växla mellan många olika typer av träning för att skona kroppen mot alltför ensidig träning. 

... då jag genomförde min andra Svenska Klassiker. Jag gjorde fyra klassikerlopp som var och en blev en oförglömlig resa. Öppet Spår kombinerades med en resa runt Falun och skid-VM. Vätternrundan var rena njutningen. Vansbrosimmet blev upptakten till en cykelresa runt Siljan med sonen. Lidingöloppet gick över all förväntan. Jag förbättrade mina resultat i ALLA loppen jämfört med förra omgången som jag gjorde för 8 år sedan. Trots att jag idag är lika många år äldre. Totaltiden blev 10 % lägre och det gör mig jättestolt. 

... då jag gjorde min första halva Ironman. Lite illamående sista biten på löpningen, annars gick allt jättebra. Jag är en av de få som bröstsimmar och ändå håller jag jämna steg med de andra simmarna. Ja, inte elitledet naturligtvis, men med vanliga crawlsimmare.

... då jag anmälde mig till Ironman i Kalmar. Jag brinner för att få höra speakern säga "You are an Ironman". Till mig.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.