Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
RunTobyRun!

Tung, blöt snö

vintervag

Det ymniga snöfall, som bröt ut vid lunchtid, hade precis övergått i regn och utanför dörren låg det några centimeter blötsnö och slaskade. Egentligen hade jag inte tänkt springa idag – men jag kunde helt enkelt inte låta bli för jag visste hur skönt det skulle kännas efteråt…

Gick ut med soporna, nästan som en ursäkt för att få känna på underlaget. Tungt, blött och mjukt, men inte särskilt halt. Så jag tänkte vafan, let’s give it a try. Ju jävligare desto bättre kommer det att kännas efteråt, fylld av boost över att ha besegrat ett antal kapitel i ursäktskatalogen.

Medan jag bytte om slutade det regna och blåsten var inte heller så mycket att snacka om – skulle det inte bli 20 meter per sekund i byarna i dag – och efter några hundra meter kom jag upp till cykelbanan längs 101:an. Plogad och saltad, bara att lägga i nästa växel och köra på!

Det blev inte riktigt så jävligt som jag hade fruktat/hoppats på innan jag gav mig ut men känslan efteråt var det inget fel på. Dessutom har jag nu fått kvitto på att ryggen funkar igen i två 6 kilometerspass – bägge under 5:30/km – nu hoppas jag att det också håller för en milrunda till helgen. Trots allt är det ju bara två månader kvar till Monaco!

RunTobyRun!
Läs bloggen i sin helhet med bilder och statistik på www.runtobyrun.se eller titta in på www.facebook.com/runtobyrun!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.