Ett litet infall - Lighthouse run 2018

Efter ett par dåliga löparsäsonger hade jag glömt bort att jaghade startat upp den här bloggen. Träningen har dock flytit på hyffsat bra sen snart ett år tillbaka med en satsning mot Ultravasan 90 om en knapp månad. På vägen har det blivit Skogsmara, Sätila trail 45 km, Sandsjöbacka sprinttrippel, Aktivitus trailrun 63 km och BUM 88 km för att sakt bygga upp tåligheten för långa distanser. Det har fungerat bra.

Så förra veckan fick jag plötsligt nys om ett litet lopp från fyren Långe Erik på Ölands norra udde till Långe Jan på den södra udden. En sammanlagd sträcka på 170 km som ska göras över tre dagar. Lighthouse run heter evenemanget som börjar nu på fredag den 27 juli och slutar den 29 juli.

Jag gör det av fler skäl. Dels är det fantastiskt vackert att springa på Öland. Det är också en bra uppladdning inför Ultravasan.

Men det är ingen tävling utan ett välgörenhetsevenemang. Vi springer för att samla in pengar till organisationen Min Stora Dag. Så jag vill på det här sättet uppmuntra er att bidra med en slant. Det kan exempelvis göras genom att bidra med en krona för varje kilometer jag springer under de tre dagarna. Jag kommer klara av det - så det är lika bra att bidra med 170 kr med en gång :-). Det går självklart bra med både större och mindre bidrag.

https://se.betternow.org/en/fundraisers/lighthouse-run-2018

Jag kommer att skriva lite inlägg här på jogg.se så att ni kan följa det hela.

1 kommentarer till inlägget

Fredrik Mindelsohn
1971 • Floda
#1
23 juli 2018 - 20:41
Kör hårt, ett bidrag är donerat! Nu får du springa snyggt!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.