Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
RunTobyRun!

Jobba hemma!

 

Sedan ett halvår tillbaka jobbar jag hemma två eller tre dagar i veckan. Blir rätt mycket stillasittande och sega digitala möten och ibland känns det väldigt stelt i ryggen.

Men den här veckan har jag schemalagt två långluncher för en jogg och en promenad i bra tempo – ett bra sätt att utnyttja ljuset nu när vi går mot mörka kvällar. Och även om jag börjar jobba lite tidigare och slutar lite senare blir arbetsdagen kortare – slipper ju pendlingen. Och får mer tid över till annat på kvällen!

RunTobyRun!
www.runtobyrun.se 

4 kommentarer till inlägget

1967 • www.sapiens.se
#1
10 oktober 2020 - 16:03
Här blir det fem dagar i veckan och jag har aldrig så långt mellan mötena att jag kan ta den där långlunchen. Det har liksom blivit än mer mötesintensivt nu när alla sitter hemma och inget avhandlas i förbifarten...

Men, hemma och färdig tidigare på kvällen vilket har varit till glädje nu under det ljusa halvåret. Nästa halvår hemma blir mörkare...
Thobias Ligneman
1967 • Västra Ingelstad
#2
10 oktober 2020 - 21:07
Hej Mackan, det är bra störigt med skype/team/zoom-möten som ligger kloss-kloss. Till slut blir man så seg i huvudet att man knappt vet vilket möte man ska på...

Värst är de dagar man knappt kommer ur stolen. På jobbet blir det ju lite spring: förflyttning, fika, hämta i skrivaren och ofta över 1000 trappsteg på en dag som ren bonus.

Från och med nu ska jag försöka lägga in i alla fall en långlunch i veckan för att utnyttja ljuset + bli piggare efteråt. Lägger jag in tiden i outlook först kan ingen annan norpa den!
1967 • www.sapiens.se
#3
10 oktober 2020 - 21:27
Min kalender chansar folk i. Vissa tider är jag kvadrupelbokad. Folk tänker att ja jag ser att han redan har tre bokningar här men han kanske prioriterat mitt möte högst...

Det är helt rätt att ta långlunchen! Jag gjorde det konsekvent förr. Två gånger i veckan. Då kom jag ut i ljus även på vintern. Mycket bra!

Och ja, stolsittandet är förödande för mycket. Men mest för de där 5000 stegen som skedde utöver träning som nu blir 500. :-)

Ha det gott!
Thobias Ligneman
1967 • Västra Ingelstad
#4
10 oktober 2020 - 21:34
Digitala möten är lysande för snabba avstämningar, inga långa manglingar. Och det är trist om halva gänget sitter tillsammans och andra halvan på distans. Men det är ju bra att möjligheten finns - även om det inte blir så mycket mer bonusmotion än att släppa in eller ut kollegan (katten)

Ha det!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.