Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Hitta hundskogar i Danmark

hundskogar i Danmark

 

Hitta hundskogar i Danmark

Tycker du om att rasta din hund ute i naturen? Det finns hundratals fina hundskogar i Danmark dit du kan ta med din hund för både rastning och lek. Låt din hund springa av sig all överskottsenergi samtidigt som den kanske kan träffa nya hundvänner.

 

Hundskogar i Danmark nära dig

http://hundeskove.dk/ hittar du över 400 hundskogar som alla är öppna och tillgängliga för besökare. Hit kan du när som helst komma och leka med din hund. Använd gärna appen för att hitta hundskogar i Danmark nära dig. Appen kan nämligen tipsa om vilka som ligger närmast genom att utgå från din GPS-position och därmed kan du enkelt snabbt hitta dit.

 

Du kan också hitta hundskogar i Danmark i appen genom att kika på olika regioner. På så sätt kan du planera till de platser du vill besöka i framtiden, till exempel på er semester. Du kan snabbt och enkelt ladda ner appen till din mobil och den är helt gratis att använda.

 

Därför ska du besöka en hundskog

Det finns en mängd fördelar med att besöka en hundskog. Din hund behöver mycket motion för att må bra i både kropp och knopp och i ett anpassat område så får hunden möjlighet att springa omkring fritt. Många platser är dessutom inhängande vilket gör det tryggt för dig som hundägare.

 

Alla hundskogar i Danmark är anpassade för såväl djur som människor. Ofta hittar du bekväma faciliteter såsom toaletter, soptunnor, bord och bänkar samt vatten till hundarna. Allt för att ni ska ha en så trevlig stund som möjligt ute i naturen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.