Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 7560 visningar

Avsluta prenumeration på Runners World - ett äventyr

Mikael S
1960 • Sundbyberg
#1
28 januari 2015 - 20:52
Gilla 
Så jag fick ett erbjudande om att få två nummer gratis, och eftersom jag köper lösnummer då och då tyckte jag det var värt att prova.
När jag fått mina nummer gick jag in på hemsidan och avslutade min prenumeration, vilket verkade gå bra, och ingen tidning kom i brevlådan.

Efter ett rätt långt tag kom dock en påminnelse, inklusive en påminnelseavgift, och när jag ringde kundtjänst visade det sig att jag tydligen gjort mitt avslut försent, så en tidning gått iväg.

OK, om jag var lite sen kan jag betala den, trots att jag aldrig fått den, sade jag, och kundtjänst skulle ta bort påminnelseavgiften.

Alla nöjda.

Tills idag, då det kommer en ny faktura, på påminnelseavgiften, plus en ny påminnelseavgift, samt en notering att min betalning är mottagen.

Jag skrev ett rätt irriterat mail, får se vad de svarar ...

Glädjen över att spara några kronor på deras erbjudanden är inte värt plågan att komma ur deras prenumerationsgrepp, jag tror jag har hittat deras egentliga affärsidé här, lite som telefonförsäljare som säljer prenumerationer på strumpor och underkläder, det går helt enkelt inte att komma ur det.

Jag har förmodligen köpt mitt sista nummer av Runners, och definitivt prenumererat för sista gången.

Be warned!
Kenneth Ideskog
1948 • Saltsjöbaden
#2
28 januari 2015 - 21:24
1 Gilla 
Jag tänkte nappa på erbjudandet om 2 gratisnummer men då jag såg att det skulle övergå till en fast prenumeration om man inte sa upp prenumerationen, då ångrade jag mig. Det borde vara tvärt om, att om jag vill fortsätta prenumerera så meddelar jag tidningen. I annat fall upphör prenumerationen per automatik efter erhållet antal nummer.
1985 • Göteborg
#3
24 april 2015 - 13:12
1 Gilla 
Prenumerera på Magasin Spring istället, mycket bättre tidning :-)
#4
24 april 2015 - 13:23
2 Gilla 
Magasin Spring kan jag också rekommendera! Betydligt mer underhållande och "skönare" läsning om du frågar mig :) Bättre och mer ingående reportage dessutom.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.