Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
Löpning Övrigt 1 inlägg 2256 visningar

webbenkät för gymgående män

#1
2 maj 2019 - 14:52
1 Gilla 

Hej,
Jag heter Erik och är en student som läser termin sex på socionomprogrammet vid Linnéuniversitetet Kalmar. Under vårterminen skriver jag min kandidatexamen inom socialt arbete, jag ska göra en enkätstudie om hur social bakgrund och syn på manlighet påverkar attityder om dopningsmedelsanvändning. Syftet med studien är att undersöka sambandet mellan dessa faktorer, samt att se hur de faktorerna påverkar varandra. Studien är gjord för att besvaras av män.

Studien sker med hjälp av en webbenkät där de som svarar är anonyma och enkäten frågar inga frågor som kan röja deltagarnas identitet. Studien är helt frivillig att delta i.

URL till enkäten https://forms.gle/ZUBqMDYYfyaTDd799

Materialet kommer att förvaras så att bara jag har tillgång till det, det kommer dock presenteras till min handledare vid några tillfällen. Den färdiga uppsatsen kommer presenteras för studenter, samt lärare och kommer publiceras på DiVA (url: http://www.diva-portal.org/smash/search.jsf?dswid=8875).

Skulle uppskatta ditt deltagande i enkätstudien väldigt mycket och hoppas att studiens resultat kan vara till hjälp för dig också. Om du har frågor kan ni kontakta mig på mejl, svar så fort som möjligt uppskattas.

Hälsningar, Erik

E-mail: Ei222ch@student.lnu.se
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.