Längdskidor Tävlingar & lopp 3 inlägg 515 visningar

Tågskidresor för framtidens och allas skull

#1
27 september 2019 - 17:56
Gilla 
Svenskars flygande påverkar klimatet och om vi fortsätter att flyga och leva som vi har gjort hittills, kommer miljoner människor tvingas fly till följd av översvämningar, naturkatastrofer, extrem torka, bränder och vattenbrist. 3 % av jordens befolkning flyger regelbundet och det är inte de vars existens hotas. Därför hoppas vi att fler och fler väljer att resa med tåg. Det är dessutom ett väldigt trivsamt sätt att resa på och till Schweiz går det smidigt!

På vår resa Engadin Skimaraton åker alla tåg till Schweiz. Utöver resan ingår boende på trevligt, familjeägt hotell med schyssta arbetsvillkor i den fina byn Pontresina, frukostbuffé, startavgift i loppet 42 eller 21 km - en riktig folkfest, spårkort, gratis resor med lokala bussar och tåg och fri entré till Bellavita Spa uppvärmt med termalenergi och med otroligt vacker utsikt. Vi visar dig även de vackraste områdena vi känner till i världen för längdskidåkare.

Resan går den 4-10 mars 2020. Gå in på hemsidan och inspireras. Varmt välkommen med på skidåkartåget!
www.globalrunners.se/skimaraton
Mikael S
1960 • Sundbyberg
#2
28 september 2019 - 13:48
Gilla 
Väldigt trevligt lopp, och Pontresina var en trevlig by, tågresa låter cool, hur lång tid tar det?
#3
28 september 2019 - 20:53
Gilla 
Avgång från Köpenhamn 15.35. Byte i Hamburg vid åtta tiden på kvällen och sen nattåg i sovvagn till Basel med frukost som ingår och ankomst klockan 7 nästa morgon. Vidare till Pontresina via Chur och framme ca 12.30 så ett knappt dygn, utvilad och redan fylld av upplevelser från tågresan. Sedan tillkommer anslutning till Köpenhamn och hur lång tid den tar beror förstås på varifrån man börjar. Ungefär lika lång tid för hemresan.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.